artega – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ:

Artega Karo-Isetta е мал електричен градски автомбоил кој ќе започне да се продава до крајот на овој месец!

Karo-Isetta е автомобил на малиот производител Artega – и според Artega, ќе започне да се продава во...