Започнува гласањето за Златно Тркало 2024! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Започнува гласањето за Златно Тркало 2024!

Денес официјално започнува гласањето за Најпосакувани Автомобили во Македонија – а автомобилите ќе ги одберете вие, нашите читатели!

Ова е јубилејното, петто издание на Златно Тркало кое го организираме со колегите од Автоплус, CarsByVik и RPM.mk. Оваа година се натпреваруваат дури 14 автомобили во пет различни категории, па затоа – гласајте! Можете да гласате во сите пет категории, и тоа:

Гласањето ќе биде отворено следните две седмици, гласајте за вашиот фаворит во секоја од категориите!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.