Утринска Гимнастика: Драг-трка меѓу сите верзии на Lamborghini Aventador! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Драг-трка меѓу сите верзии на Lamborghini Aventador!

Што се случува на драг-трка меѓу сите различни верзии на знаменосецот на Lamborghini?

Пет различни верзии на Aventador – од „обичниот“ Aventador, па преку Aventador S, SV и SVJ сè до врвниот (и последен) Aventador Ultimae.  За жал, бидејќи врвниот Ultimae беше премногу нов, не успеа да учествува во трката, но и покрај тоа, резултатите се импресивни! Да не одолговлекуваме – уживајте во врвната V12 симфонија!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.