Дојди види вози Citroën е новата, специјална промотивна акција на Citroën Македонија – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Дојди види вози Citroën е новата, специјална промотивна акција на Citroën Македонија

Нашите пријатели од Citroen подготвија специјална, промотивна акција за скоро сите модели на францускиот бренд.

Новата промотивна акција на Citroën Македонија вклучува ограничена понуда за Citroën C1 , новиот Citroën C3, C3 Aircross SUV , C-Elysée , C5 Aircross SUV и Jumpy Combi со попусти од 1.000 € и до 4.900 €, за возилата на лагер до 31.12.2020 година.

За деловните корисници, особено интересни се и специјалните промотивни понуди изработени за комерцијални и бизнис возила од гамата на Citroën, кои ја имаат поволноста право на поврат на данокот на додадена вредност. Деталнo разработени понуди за повеќе од 100 нови Citroën возила достапни за испорака веднаш, може да се разгледаат online на carstore.citroen.mk.

Понудени се и различни можности за финансирање и тоа, финансиски лизинг со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата за 6 месеци во соработка со Sparkasse Leasing или кредит со 0% учество во соработка со ПроКредит Банка.

Едноставно е, „Дојди види вози Citroën“.

Извор: PR Citroën.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.