Ford нуди можност за финансирање на сите модели – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Ford нуди можност за финансирање на сите модели

Македонскиот импортер на возилата на Ford – Ми-Да Гранд Моторс – ја објави соработката со Шпаркасе Лизинг, со која овозможуваат финансирање на сите модели на синиот овал.

Според Ми-Да Гранд Моторс, ова е вистинска можност да се дојде до нов Ford автомобил благодарение на лизинг пакетот кој е подготвен во соработка со Шпаркасе Лизинг.

Пакетот вклучува:

  • Учество од само 20%
  • 4.9% каматна стапка
  • Гратис каско осигурување за првата година

На следниот линк може да дознаете повеќе, но и самите да направите калкулација за посакуваниот модел.

Ford Ве очекува на тест возење!

Извор: PR Ford

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.