Од Hyundai Македонија кажуваат дека важен е секој Hyundai сопственик – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Од Hyundai Македонија кажуваат дека важен е секој Hyundai сопственик

Ми-Да Гранд Моторс – македонскиот увозник за возилата на Hyundai – започна нова сервисна акција за сите сопственици на возилата на Hyundai.

Со секој направен сервис во Ми-Да Гранд Моторс, сопствениците на Hyundai ќе ги добијат следните придобивки:

  • 6-та и 7-ма година дополнителна гаранција.
  • 25% попуст на дополнителната опрема за возилата
  • Бесплатна течност за бришачите на ветробранското стакло
  • Бесплатен преглед на возилата
  • Промотивна цена за течноста за сопирачките, за која напоменуваат дека треба да се менува на секои 2 години.

Вашиот термин за сервис можете да го закажете на официјалната веб-страница на Hyundai Македонија.

Извор: PR HyundaiАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.