full screen background image
Search

Вечерно Кино: Иџе и неговиот Hyundai i30 N TCR на скопските улици во чест на нашите херои!

Игор Стефановски Иџе им оддаде почит на нашите херои кои се справуваат со КОВИД-19, и тоа како што тој најдобро знае – со неговиот тркачки автомобил!

Иџе го возеше неговиот Hyundai i30 N TCR по скопските улици, а нашите колеги од RPM.mk подготвија одлично видео. Уживајте!

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.