full screen background image
Search

Специјална понуда од Hyundai – Вози веднаш, плаќај од Октомври!

Нашите пријатели од Ми-Да Гранд Моторс овозможуваат интересна лизинг-понуда за веднаш-достапни нови возила од Hyundai.

Како одговор на ситуацијата со КОВИД19, Ми-Да Гранд Моторс овозможува одложено лизинг плаќање на сите нови возила кои се веќе достапни на залиха. За возилото ќе платите одредено учество, а исплатата на ратите ќе започне од Октомври 2020 – без дополнителни камати.

Од Hyundai издвојуваат неколку интересни пресметки и понуди, кои ги пренесуваме:

Марка Модел Опрема Mотор Рата (72 рати)
Hyundai i20 Premium 1.2i 84KS 132 €
Hyundai i30 Premium 1.4MPI 100KS 190 €
Hyundai ELANTRA Premium 1.6MPi 127KS 172 €
Hyundai TUCSON Vision 1.6GDi 132KS 215 €

За повеќе информации, посетете ја официјалната веб-страница на Hyundai Македонија.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.