full screen background image
Search

Започна гласањето за Златно Тркало 2020!

Со гордост можеме да објавиме дека денес официјално започнува гласањето за Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил!

Денес официјално започнува гласањето за Златно Тркало, во кој токму вие – нашите читатели – ќе можете да го дадете својот глас во неколку различни категории. Сè што треба да направите е да го посетите www.zlatnotrkalo.mk – и таму во секоја од петте различни категории да го одберете вашиот фаворит.

Ние и нашите колеги подготвивме многу материјали за сите учесници, со цел да ви ги доближиме и повеќе да дознаете за сите нив – а со тоа да го дадете вашиот глас токму на оној, кој мислите дека најмногу го заслужува.

Гласањето ќе трае од денес, па сè до 28-ми Февруари. Победниците ќе ги објавиме на 1-ви Март, а за 10 читатели ќе подариме влезници за гала-доделувањето на признанијата! Гласајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.