full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Porsche 550 Spyder и Taycan на Grossglockner

Со цел да ги покажат можностите на новиот Mavic 2, луѓето од DJI објавија видео каде главната улога ја имаат легендарниот Porsche 550 Spyder, но и новиот, електричен Porsche Taycan!

Навистина нема потреба многу да зборуваме – Glossglockner е највисоката планина во Австрија, а можноста таму да се возат овие два автомобили сигурно била спектакуларна.

Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.