Peugeot советува: Проверете ги сопирачките пред годишниот одмор! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Peugeot советува: Проверете ги сопирачките пред годишниот одмор!

Едноставно, морате да бидете сигурни дека во секој момент вашите сопирачки работат совршено.

Еден од најважните елементи за правилно и безбедно функционирање на вашиот автомобил е секако системот за сопирање. Редовната проверка и замената на деловите кои се вклучени во системот за сопирање ќе ви помогне за уште поголемо уживање во патувањето и помирни и безбедни денови поминати со вашето возило.

Компанијата Еуроимпекс, повторно спороведува сервисна кампања во траење од 10.06.2018 до 10.07.2018 со промотивна цена и попуст од 15% на сите делови вклучени во системот за сопирање како и на работната рака.

Искористете ја можноста да го проверите вашето возило пред големите патувања во летниот период бидејќи системот на сопирање е клучен за вашата безбедност, затоа погрижете се за негово правилно функционирање.

Акцијата е во важност за промотивниот период во рамките на целата овластена мрежа на Peugeot во Македонија.

Извор: PR PeugeotАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.