ГАЛЕРИЈА: Автомобилски фотографии од Виктор Чемерикиќ – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ГАЛЕРИЈА: Автомобилски фотографии од Виктор Чемерикиќ

Виктор Чемериќич е млад фотограф од Скопје кој од неодамна посериозно се занимава со автомобилска фотографија – па решивме да ви покажеме дел од неговите фотографии!

Секогаш сакаме да ги поддржиме младите ентузијасти кои на овој или оној начин се занимаваат со автомобили – па токму затоа денес ги претставуваме автомобилските фотографии на Виктор Чемерикиќ.

Виктор има 21 година и во моментов студира на Факулетот за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство. Самиот кажува дека аматерски се занимава со автомобилска фотографија веќе една година, и дека сака и понатаму да ги усовршува своите техники и познавања. Сега за сега – добро му оди!

Нема да должиме многу – само ќе препорачаме да го следите Виктор на Instagram на неговиот профил @cars_vphotography – и секако, уживајте во галеријата!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.