full screen background image
Search

Протекоа фотографии од новиот Mercedes-Benz CLS

Motoring магазинот стигна до првите фотографии од новиот CLS на Mercedes-Benz – премиерата е закажана за утре!

Бидејќи премиерата е закажана за утре и сè уште ги немаме официјалните податоци околу новиот CLS на Mercedes-Benz, само ќе ви ги покажеме протечените фотографии.

Сите дополнителни информации ќе ги пренесеме утре, веднаш штом официјално ќе биде претставен новиот Mercedes-Benz CLS.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.