full screen background image
Search

Вечерно Кино: Колекција на возила на Aston Martin вредна 76 милиони евра лудува во празните хангари на новата фабрика

Aston Martin подготвува нова фабрика каде ќе ги прави своите нови модели – но во меѓувреме што можете да направите додека фабриката е недовршена, а хангарите се празни? Да лудувате, секако!

Ах, Aston Martin. Не можеме да не ги сакаме моделите на британскиот бренд. Затоа, нема да зборуваме многу. Пуштете го видеото на целиот екран, пуштете ги звучниците малку погласно и уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.