full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Процесот на дизајнирање на Range Rover Velar

Range Rover објави 15-минутно видео во кое ни открива повеќе за процесот на дизајнирање на новиот модел Velar.

Раскажуван од Британскиот актер Damian Lewis, краткиот документарен филм го прикажува развојот на Velar од дизајн до целосно функционален кросовер. Видеото всушност дава интересен поглед од позади завесите кон тоа како Velar бил развиен од модел од глина до производство. Тука се опфатени и напорите на дизајнерите да создадат нови и оргинални идејни решенија кои ќе треба да функционираат беспрекорно во секојдневното користење.

Погледнете го документарниот филм и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.