full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Погледнете како функционира Autopilot системот на Tesla

Системот за автономно возење на Tesla е еден од најнапредните на планетата – и системот функционира одлично како во градски услови, така и на отворен пат. Погледнете како всушност функционира Autopilot системот и какви сè параметри зема во предвид.

Плус, уживајте во музиката од Бени Хил! :DАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.