Вечерно Кино: Honda NSX – Наследството на Аиртон Сена! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Вечерно Кино: Honda NSX – Наследството на Аиртон Сена!

Легендарната Honda NSX секогаш ќе има посебно место во срцата на оние кои ги сакаат автомобилите – а огромен удел во тоа има и незаменливиот Аиртон Сена!

Прекрасен поглед назад во минатото и еден скапоцен дел од историјата на автомобилите. Навистина нема потреба да зборуваме повеќе – уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.