full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Возење со девет модели на Porsche низ прекрасните Алпи

Дваесет планински превои со девет различни модели на Porsche во четири денови – тоа се трите состојки за перфектно патување.

Токму ваков подвиг беше неодамна преземен од страна на тимот на магазинот CURVES и неколку Porsche ентузијасти, а сето тоа беше снимено во прекрасен речиси четири минути долг видео запис. Во текот на четирите денови, тимот помина 2,000 километри низ 20 спектакуларни планински превои во група од различни модели на 911 и еден Cayman GT4. Патување за кое ние копнееме да го доживееме еден ден..

Погледнете го одличното видео и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.