Lamborghini Aventador by SR Auto Group – Персонализација со вкус! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Lamborghini Aventador by SR Auto Group – Персонализација со вкус!

Треба навистина многу внимание да не се упропасти суперавтомобил со некаков „тјунинг“ – но луѓето од SR Auto Group очигледно се внимателни!

Најважниот детал се одличните PUR RS05 Matte Mag Blue тркала чиј футуристички дизајн совршено му прилега на исто толку футуристичкиот и агресивен Aventador LP720. Дополнително, италијанскиот бик добива и нови предни и задни браници кои дополнително го истакнуваат агресивниот карактер. Интересни се и фолиите со кои е обвиен овој примерок, особено контрастните детали и елементи.

Нам ни изгледа одлично, што мислите вие?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.