full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Легендарниот Ferrari F40 рекреиран од LEGO!

Ferrari F40 е вистинска автомобилска икона – а сега постои верзија која и ние, обичните смртници можеме да си ја дозволиме!

Комплетот содржи дури 1158 парчиња, меѓу кои ќе најдете и некои кои се целосно нови и направени токму за овој модел – но она што е навистина импресивно, се деталите кои се вградени.

Ќе забележите дека има фарови кои се отвораат, врати кои се отвораат, исто како и предниот поклопе, но најважно е што се отвара и задниот поклопец и можете да го видите (и извадите) и моторот!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.