full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Искусете го новиот Ford Mustang во 360 степени!

Еве нешто несекојдневно – Ford ни овозможува да го искусиме новиот Ford Mustang во 360-степени, и тоа на тркачката патека Silverstone!

Навистина нема потреба многу да објаснуваме – пуштете го видеото на целосен екран, звучниците (или слушалките) нека бидат малку погласни и користете го маусот да разгледате низ новиот Mustang!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.