full screen background image
Search

Попладневно Кино: Реклама за Smart ForFour која навистина не ја очекувавме!

Од време на време, производителите на автомобили се навистина храбри со своите реклами. Токму тоа е случајот со новата реклама за Smart ForFour!

Нема да одолговлекуваме – само ќе ви кажеме – оваа реклама сигурно нема да ја видите на телевизија.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.