full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Презентација на новиот Audi Q7

Новиот Q7 наскоро ќе започне да се продава – па да го започнеме денот со една презентација на новиот, олеснет и технолошки унапреден џин на Audi!

Во следните неколку минути ќе можете да дознаете нешто повеќе за дизајнот и технологиите кои се дел од новиот Q7, но и лесните материјали кои се користени за новиот Q7 – заради што новиот голем теренец од Инголштад е цели 325 килограми полесен од својот претходник!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.