full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Напредните технологии во новата Серија 7 на BMW!

Баварскиот производител започна полека но сигурно да го открива својот  нов знаменосец, а Серијата 7 не би била Серијата 7 доколку не дојде со нови иновативни технологии!

Меѓу новитетите кои Серијата 7 ќе ги донесе кога ќе биде претставена се вбројуваат паркирањето со далечинско, управувањето со гестикулации, напредната гласовна контрола, како и користењето на карбонски влакна во структурата на големиот автомобил. Погледнете за што се работи!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.