Утринска Гимнастика: 35 години Quattro! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: 35 години Quattro!

Quattro системот на Audi постои веќе 35 години, па германците подготвија видео каде ги објаснуваат различните верзии на quattro кои постојат и се користат во денешните модели на брендот!

35-годишнината на quattro е одлична причина да ги погледнеме различните верзии на quattro кои се користат во моделите на Audi – од системот во A4 и Q3, па се до големиот S7 и R8!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.