full screen background image
Search

Неделно Кино: Renault зборува за дизајнот и квалитетот на новиот Espace!

Новиот Renault Espace е важен модел за францускиот производител – погледнете што имаат да кажат луѓето кои беа одговорни за него, за неговиот дизајн но и квалитетот  кон кој тимот целел.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.