full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Светски рекорд на 1/4 милја со Nissan GTR AMS Alpha Omega

Погледнете како изгледа кога Nissan GTR со 2000 коњски сили поставува нов светски  рекорд на 1/4 милја!

Сепак, да разјасниме дека тука зборуваме за возило кое е направено баш за вакво докажување и дека преработките се значителни. Но без оглед на се, перформансите на овој Јапонски ѕвер прават да ви застане здивот. Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.