full screen background image
Search

Дваесет години од смртта на Ayrton Senna

Денес, на 1ви Мај се одбележуваат 20 години од смртта на легендарниот Ayrton Senna – еден од најдобрите, ако не и најдобриот возач на сите времиња.

Навистина не можеме да кажеме нешто што веќе не е кажано. Во чест на Ayrton Senna ви го нудиме ова кратко видео, како и видеото кое го направија  момците од Top Gear во чест на Senna, но и еден одличен документарец направен во чест на возачот кој никогаш нема да го заборавиме.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.