Нема алтернативи за најдоброто – Премиерно рекламата за новата Mercedes-Benz C-Class – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Нема алтернативи за најдоброто – Премиерно рекламата за новата Mercedes-Benz C-Class

Секогаш имате опции – и токму тоа се обидува да го покаже Mercedes-Benz за новата C-Class која секој момент ја очекуваме и кај нас.

Секогаш се радуваме кога ќе видиме нова, интересна реклама за некое возило. Токму оваа реклама за новата C-Class на германскиот премиум бренд ни го привлече вниманието. Кога веќе дискутираме за новата C-Class, налетавме на неколку интересни фотографии од производниот процес на автомобилот, и можеме да видиме како изгледа ентериерот кога моделот е опремен со мануелен менувач.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.