Неделно Кино: Кошмарот наречен Stingray – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Неделно Кино: Кошмарот наречен Stingray

Chevrolet објави филмско промотивно видео за новиот Corvette Stingray, во кое автомобилот е прогонуван од летечки објект во форма на раја.

Рекламното видео прикажува агресивно возење на Corvette автомобил низ градските улици со неидентификуван летечки објект кој го следи на секој чекор. Тој неслучајно има форма на раја, бидејќи токму тоа значи преводот од името Stingray. Покрај разните возачки егзибиции, тука може да се видат и преобразби кои многу потсетуваат на филмот Transformers.

Погледнете за што се работи и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.