Утринска Гимнастика: Audi RS6 Paintball – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Audi RS6 Paintball

Рецептот е прилично едноставен – од една страна го имаме Damien Walters, професионален атлетичар и каскадер, од другата страна Ben Collins (односно The Stig) и Audi RS6 со 560 коњски сили.

Нивното оружје се нивниот талент – кај едниот за трчање и скокање, кај другиот зад воланот, како и 48 кокошкини јајца полни со боја. Резултатот е неколкуминутно уживање за сетилата за вид и слух. Уживајте!

П.С. Сега уште повеќе сакам Audi RS6!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.