Ford открива повеќе за Vignale и концептните возила – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Ford открива повеќе за Vignale и концептните возила

Дизајнерите и инженерите на Ford кои стојат зад Vignale концептот, но и новиот S-Max имаат навистина многу да ни кажат, за поблиску да ни ги приближат филозофиите зад овие возила.

Луѓето од Ford ја објаснуваат желбата за нудење на луксузно возило како и резонирањето позади овој чекор. Мотивацијата да се понуди премиум возило кое ќе нуди малку различен пристап од вообичаениот е за поздрав – но сепак, најдобро е самите да Ви кажат. Погледнете ги неколкуте видеа!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.