Audi го најавува освежувањето на A8 со официјални скици! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Audi го најавува освежувањето на A8 со официјални скици!

Луксузната гранка на Volkswagen групацијата преку неколку официјални скици го најавува освежувањето на нивниот најголем седан, монументалниот Audi A8.

Визуелните промени најверојатно нема да бидат големи – но Audi на голема врата ги најавува новите предни светлосни уреди кои користат модерна и нова технологија. Благодарение на напредниот механизам кој го користат, индивидуалните LED светла можат да бидат активирани или деактивирани, и така во секој момент да понудат најдобро можно осветлување. Покрај тоа, Audi ќе понуди и секвенцијални трепкачи кои благодарение на 18 во предните, односно 24 во задните светла уште попрецизно ќе ја покажуваат насоката на движењена автомобилот.

Повеќе ќе знаеме на 21ви Август, за кога е најавена интернет-презентацијата на A8. Официјалното деби ќе биде на саемот во Франкфурт.

 

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.