Утринска Гимнастика: Pagani Huayra – The God of Wind – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Pagani Huayra – The God of Wind

Секогаш сме среќни кога можеме да напишеме нешто за Pagani Huayra, но денес сме навистине среќни бидејќи можеме да ви претставиме ново промотивно видео за овој хипер-автомобил!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.