Први фотографии од освежената E-Class на Mercedes-Benz! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Први фотографии од освежената E-Class на Mercedes-Benz!

Големата E-класа на Mercedes-Benz го доби своето освежување. Најприметлив е новиот преден дел, додека кај задниот дел нема посериозни промени.

Германците решија да го заменат остриот изглед на E-Class со позаоблени и помеки линии. Големите предни светла сега имаат интегрирани дневни светла, маската на ладилникот е поголема и со голем хромиран прстен, како и редизајнирани браници.

Наскоро очекуваме повеќе информации од Mercedes-Benz околу тоа колку и дали ќе има механички промени и нови мотори. Во меѓувреме, погледнете ги фотографиите од освежената Е-Класа и нејзината караванска изведба.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.