Land Rover Defender освежен за 2013 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Land Rover Defender освежен за 2013

Можеби најдоброто теренско возил0 во историјата – Land Rover Defender добива неколку нови бои, како и подобрувања во внатрешноста!

Надворешно, промените се однесуваат само на понудата на боите, па така новиот Defender сега може да се нарача во Barolo Black и Havana боите. Освен тоа, Defender со новите бои на кровот добива и поголеми можности за персонализација. Сега кровот може да биде во неколку нови бои – Fuji White, Santorini Black, Indus Silver, Orkney Grey и Firenze Red.

Неколку помали подобрувања добива и ентериерот. Сега внатре се наоѓаат новите седишта со поквалитетна кожа. Bluetooth конекцијата е сега исто така инсталирана, додека купувачите имаат можност да го одберат и Alpine премиум аудио системот.

Овој модел кој нуди неколку помали подобрувања ќе почне да се продава на крајот од овој месец, додека цените почнуваат од 22,350 фунти.

Во продолжение, уживајте во „off-road“ галеријата на Land Rover Defender.

 Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.