Jeremy Clarkson – Powered Up! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Jeremy Clarkson – Powered Up!

За да се опуштите во оваа Неделна вечер, ви нудиме неколку инсерти од најновото DVD на популарниот презентер на Top Gear, Jeremy Clarkson – Powered Up!

Дополнување (22.11.2011): Некои од видеата беа отстранети од YouTube. Ќе се обидеме да најдеме замена.

Nissan GTR

McLaren MP4-12CАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.