iveco – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Hyundai и Iveco работат на заедничко електрично комерцијално возило

Моделот ќе го произведува Hyundai и ќе ја користи глобалната eLCV платформа на компанијата.