Утринска Гимнастика: Ајде да летаме со дрон низ музејот на Porsche! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Ајде да летаме со дрон низ музејот на Porsche!

Посета на автомобилските музеи е секогаш интересно – но ајде да го разгледаме музејот на Porsche од една поинаква, летечка перспектива.

Иако краткото видео всушност е промотивно видео за новиот мал дрон на DJi, сепак моравме да Ви го покажеме. Неколкуминутната прошетка низ музејот на Porsche преку една сосем поинаква перспектива е сосем поинакво искуство. Малиот дрон лета над, под, околу и низ спектакуларните автомобили на Porsche. Уживајте!

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.