Започнува гласањето за Златно Тркало 2023! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Започнува гласањето за Златно Тркало 2023!

Денес започнува гласањето за четвртиот по ред избор за Најпосакуван Автомобил во Македонија – Златно Тркало!

Денес започнува гласањето, а токму вие – нашата публика – ќе ги одберете победниците во секоја од категориите.

Оваа година финалистите се натпреваруваат во три категории:

Гласајте и вие за вашиот фаворит меѓу финалистите. Како и досега, изборот Златно Тркало го организираме со колегите од Автоплус, CarsByVik и RPM.mk. Гласањето ќе биде отворено следните две седмици!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.