Викендов се одржа хуманитарниот DFCCA Drive – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Викендов се одржа хуманитарниот DFCCA Drive

Возачкиот настан кој има за цел да ја подигне свеста кај јавноста за ракот на дебелото црево, викендов се одржа во Скопје.

Drive for Colon Cancer Awareness е возачко дефиле кое петти пат се одржа овој викенд.. Возачкото дефиле е од хуманитарен карактер, и има за цел да ја подигне свеста на јавноста за ракот на дебелото црево.

На возењето учествуваа навистина многу – и многу интересни автомобили. Учесниците го задржаа вниманието на минувачите во Скопје. Повторно, ќе напоменеме дека сме горди што вакви настани се одржуваат и организраат и кај нас, и со задоволство им честитаме на сите возачи кои учествуваа, како и на организаторите за навистина професионално-организираниот настан. На сите им посакуваме уште многу вакви настани во иднина.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.