Вечерно Кино: Porsche 911 Carrera 4S во новиот Bad Boys for Life! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Вечерно Кино: Porsche 911 Carrera 4S во новиот Bad Boys for Life!

Новиот Porsche 911 Carrera 4S има важна улога во новиот акционен филм со Will Smith и Martin Lawrence – Bad Boys for Life!

Porsche 911 и Bad Boys имаат долга историја – уште во првиот филм ликот на Will Smith – Mike Lowrey возеше 911 (од генерацијата 964). Сега, во новиот филм го вози новиот Porsche 911 – ист каков што возевме и ние минатата година. Погледнете само дел од акцијата во новиот Bad Boys for Life, каде главниот збор го има токму Porsche 911!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.