Утринска Гимнастика: Ford Mustang Bullitt на легендарниот Isle of Man – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Ford Mustang Bullitt на легендарниот Isle of Man

Во својот серијал наменет да ги најде најдобрите патишта за возење ширум Европа, Ford го однесе новиот Mustang Bullitt на легендарниот Isle of Man, каде се одржува Isle of Man TT.

Навистина излишно е да зборуваме – пуштете го видеото на „фул скрин“, звучниците (или слушалките) малку погласно… И уживајте.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.