full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Танцување со McLaren 570S на замрзнато езеро!

Дали некогаш сте се запрашале како би било да возите McLaren на мраз? Ова видео ни го прикажува токму тоа – 570S Coupe во сензационалната околина на Ивало, Северна Финска.

Ништо не може да се спореди со возбудата на возење на еден суперавтомобил на мраз. Тоа е едно од најтешките и најнаградувачки возачки искуства било каде во светот, а токму сега McLaren ја искористува можноста да ги тестира границите на 570S Coupe, со нивниот ултимативен тест на замрзнато езеро 200 милји северно од Арктичкиот Круг.

Погледнете го видеото и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.