full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Дрифт со Мед Мајк и BADBUL на преминот Franschhoek

Лудиот Мајк објави видео во кое максимално ги испита границите на својот дрифт автомобил Mazda RX8 ‘Злобен Бик’ на иконскиот премин Franschhoek во Јужна Африка.

Мајк Видет е професионален дрифтер, кој има освоено неколку национални дрифт шампионати во Нов Зеланд. На автомобилските ентузијасти им е познат и по неверојатните агли кои ги постигнува во изведувањето на неговите егзибиции, како и по тоа што секој негов автомобил е модел на брендот Mazda. Во ова негово најново видео, тој остава свој потпис на патот од преминот Franschhoek во Јужна Африка.

Погледнете го видеото и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.