full screen background image
Search

ВЕЧЕРНО КИНО: Автомобилите на Audi во новиот Captain America: Civil War

Во новиот филм на MARVEL, германскиот производител повторно има голема улога – а тоа го најавуваат со новиот промотивен клип наречен The Chase!

Од Audi најавуваат дека неколку различни модели, но и концепти на брендот ќе се појават во новиот филм за Captain America. Во меѓувреме, ни понудија едно кратко видео каде Captain America, Black Panther и Bucky се бркаат во урбана околина. Ние со нетрпение го очекуваме Civil War!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.