full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Mercedes-AMG GT RR на тркачката патека!

Ова е една од најагресивните изведби на моќниот AMG GT – и еве една несекојдневна можност да видите и да слушнете како изгледа и звучи овој налудничав автомобил онаму каде припаѓа – на тркачката патека!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.