full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Lexus во успорена снимка!

Според Lexus, лесно е да се пропуштат некои интересни ситуации, па треба малку да успориме за да ја видиме вистинската слика!

Во овие две видеа ќе видите како два спортски модели на Lexus наоѓаат интересна примена. Едниот модел е спортското купе RC350 F-Sport, а вториот модел е одличниот IS F-Sport. Погледнете ги креативните видеа на јапонскиот луксузен бренд!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.