full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Три Dodge Challenger Hellcat-и излегоа да си играат!

Три примероци на Dodge Challenger Hellcat имаат вкупно 2121 коњска сила – и изгледаат маестрално кога го користат сите тие коњски сили за да се забавуваат!

Навистина нема потреба повеќе да зборуваме – уживајте во трите мускулести американски V8 машини!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.