Утринска Гимнастика: Porsche Cayman GTS против Картинг патека! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Porsche Cayman GTS против Картинг патека!

Еден од вистинските тестови за агилноста на еден автомобил доаѓа токму во форма на тесната и кривулеста патека за картинг. Погледнете како Porsche Cayman GTS ќе се справи со предизвикот!

Одличен начин да се започне работната недела – нов (и навистина црвен) примерок на Porsche Cayman GTS се бори со предизвиците на патеката за картинг. Погледнете како тоа изгледа и добијте инспирација!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.